FORMACOM

…je mali obiteljski obrt osnovan 2000. godine sa primarnom djelatnošću izrade reznih strojeva (štanc-formi).  Velikim trudom i inzistiranjem na stalnom povećanju kvalitete i usluga, te sa preko 30 godina bogatog iskustva naše tri generacije, proširili smo pogonske dijelove i zaokružili procese za brzu i kvalitetnu izradu grafičkih proizvoda. Od ideje do kreacije, nudimo sva naša znanja i vještine na jednom mjestu, štedeći Vaše vrijeme i nudeći manje troškove proizvodnje.

Smišljamo idejna rješenja po Vašim specifikacijama ili ih osmišljamo za Vas te ideju pretačemo u grafički nacrt po kojem izrađujemo prezentacijske uzorke. Nakon osmišljenog rješenja krećemo sa izradom reznih alata kojima izrezujemo formu proizvoda iz odabranih materijala, od običnih papirnih i kartonskih do naših dvostruko i višestruko lijepljenih ploča. Lijepljene i izrezane proizvode i poluproizvode dorađujemo i sastavljamo ručno i strojevima do završne faze te ih po potrebi pakiramo i šaljemo u transport.

Trebate naše usluge?

Od ideje do kreacije, nudimo sva naša znanja i vještine na jednom mjestu, štedeći Vaše vrijeme i nudeći manje troškove proizvodnje.
Kontaktirajte nas danas!

Nabava opreme sufinancirana je sredstvima Europske unije

www.hamagbicro.hr

formacom
formacom

Formacom – obrtu za proizvodnju proizvoda od papira i kartona vl. M Rebrnjak odobrena su sredstva za projekt “PROŠIRENJE I MODERNIZACIJA” iz Evropskih strukturnih investicijskih fondova: KONKURENTNOST I KOHEZIJA 2014.-2020. u suradnji s HRVATSKOM AGENCIJOM ZA MALO GOSPODARSTVO, INOVACIJE I INVESTICIJE. Ukupan iznos ulaganja iznosi 306 333,00 HRK – ostvarena bespovratna potpora 200 000,00 HRK. Sredstvima je sufinancirana nabava opreme i osnovnih sredstava za proizvodnju.